Wednesday, 30 June 2010

Last day at work...

Today was my last day as an intern at the International Office at Telemark University College. It's been a blast working there, I have had wonderful colleagues and I have learnt so much about internationalisation and student exchanges. It's been so much fun.

As a farewell gift I was given this HUGE tomato plant! There's also some parsley, coriander/cilantro and rosemary in the pot. It's awesome and I am so thankful. Can't wait to try some new and exciting tomato dishes this summer.

Takk alle sammen på FA for en fantastisk tid sammen med dere, og takk for den fantastiske tomatplanten som jeg fikk av dere. Gleder meg til å lage masse spennende tomat retter i sommer. Håper vi ses igjen til høsten!

Quiz-gruppen, denne er for dere: hva er den laveste temperaturen som noen gang blitt målt på sydpolen?

3 comments:

Anonymous said...

Heisann Angelica

Kjepefint innlegg. Som et fast medlem av quiz gjengen, mener jeg laveste temperatur er -79,5 grader og skyet!!!!

Anonymous said...

Hei Angelica! Jeg var ikke her siste dagen din, men det var koselig å jobbe med deg! Jeg tror nok det var litt lavere enn som så, jeg legger på (trekker fra?)10 til -89,5. Gjerne skyet... ;)

Angelica said...

Dessverre må jeg sie til dere begge to at deres svar er feil... venter lit til för jeg sier det rette svaret men det kommer :P